duminică, 17 aprilie 2016

Preselecții!



Sâmbătă, 16. 04. 2016, au avut loc, așa cum am spus-o anterior, preselecțiile pentru intrarea în trupa noastră de teatru. După cum se vede, prezența a fost una bună, juriul a fost unul competent, iar viitorii actori - niște simpatici, dar mai presus de toate, niște talentați!


Juriul, în picioare, pe scaun sau în oglindă, fotografiind, a avut o misiune ușoară, deoarece adolescenții s-au pregătit foarte bine și au încercat să își prezinte monologul, actul sau recitalul, cu seriozitate. Unii dintre tineri au reprezentat chiar surprize foarte plăcute! Daniel i-a avertizat, însă, că reușita este, de obicei, rezultatul a 1% talent și 99% muncă - știm, clișeu, dar adevărat de cele mai multe ori! De aceea, coordonatorul a insistat pe seriozitate și pe participarea la viitoarele repetiții.




                                                                


Avem, așadar, un rezultat minunat, pentru moment: au fost selectați paisprezece adolescenți, cu vârste între 13 și 18 ani! Sperăm să reușim să ne mobilizăm și să construim ceva frumos.

Ziua s-a încheiat cu un joc de teatru și cu - bineînțeles - fotografii de grup!


Vom reveni și cu alte detalii! Până atunci, pentru cei interesați, VINERI, 22. 04. 2016, ORA 11, va avea loc, la SALA PATRIA din Brașov, Festivalul Național de Teatru ZÂMBET DE COPIL, unde Daniel va fi membru al Juriului. Vă invităm!

Niciun comentariu: